Sök
Ljudisolering av aixFOAM i receptioner och callcenter

Akustiska åtgärder i rum och byggnader

Bra akustik är särskilt viktigt i rum och byggnader där man arbetar. Bra akustik bidrar till en trivsam miljö där man i lugn och ro kan koncentrera sig. Den förbättrar även talförståelsen, skyddar hörseln eller förhindrar även att buller sprids utanför byggnaden. Men även i hemmet är bra akustik avgörande för trivseln och välbefinnandet.

Akustiska brister märks ofta medan man håller på och renoverar rum och byggnader eller kanske till och med efteråt och manifesteras av överdrivet ljud eller väggar och tak som är mycket lyhörda. Detta orsakas vanligtvis av en för lätt konstruktion eller föråldrade isoleringsmaterial eller i avsaknad av dessa. Som ett resultat av detta blir byggnadens akustik extremt dålig, något som allvarligt stör de boendes välbefinnande.

Storleken på den ljudreflekterande ytan och konstruktionen i väggar och tak har störst inverkan på en byggnads akustik. Därför är det viktigt att välja rätt akustiskt material för installationen i enlighet med de lokala förhållandena och för att säkerställa korrekt samspel mellan material för ljudisolering (Vad är ljudisolering?) och ljuddämpning (Vad är ljuddämpning?).

Vi på aixFOAM har gjort det till vår uppgift att hjälpa våra kunder med våra högkvalitativa akustikskum och våra professionella råd – för perfekt rumakustik som är anpassad efter dina behov.

Nedan hittar du några intressanta teman om akustiska åtgärder i rum och byggnader.

Behöver du hjälp?
Kontakt för frågor

Ring eller mejla till oss. Med kostnadsfri rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt lösning på dina akustikproblem.

+49 2403 / 83830 - 22
Måndag - fredag
kl. 08:00 - 17:00

sales@aixfoam.se
Dagligen kl. 00.00 – 24.00

aixFOAM Butik

Besök vår aixFOAM-butik och hitta din lämpliga ljudisolering: mindre buller och bättre akustik med ljudabsorbenter direkt från tillverkaren.

Hitta ljudisolering
Callcenter user-circle logout