aixFOAM övertygad
Ingenting annat än akustik i åtanke ...
aixFOAM – Varumärket för professionella ljudisolering
aixFOAM är din kompetenta partner för ljudisolering, rumsakustik och teknisk akustik med en produktportfölj som kan hittas i lämpliga lösningar för praktiskt taget alla akustiska problem. Även för din?
  • Ägarlett företag
  • På marknaden sedan drygt 50 år
  • Vi har mer än 3600 artiklar
  • ISO 9001 certifierat

Kontakt - aixFOAM ljudabsorbenter i perfektion

Kontakta oss. Vi ger dig råd om produkter och tillämpningsmöjligheter

Telefonkontakt
+49 2403 / 83830 - 22 aixFOAM momentan nicht telefonisch erreichbar
Måndag - fredag, kl. 08:00 - 17:00
Försäljning
Orderbehandling

Viktig information: När du mailar oss ber vi dig att alltid ange telefonnummer och klockslag då vi når dig säkrast.

Contact us

 

Vi hittar en optimal akustiklösning tillsammans med dig! Expertis inom akustikskum sedan 1958

Vår flexibilitet vid förädlingen och konfektioneringen av förstklassiga skum är en syntes av 50 års erfarenhet och användning av innovativa tekniker. I egenskap av framtidsinriktad utvecklingspartner till våra kunder har vi kontinuerligt expanderat vårt produktprogram och investerat i automatiserade processer och toppmodern CNC-teknik.

Vårt expertteam hjälper dig gärn

Kunskap ger trygghet: Alla medarbetare i vårt team är engagerade med ett innovativt tänkesätt för att kunna realisera skräddarsydda speciallösningar på högsta kvalitetsnivå. Noggrant utvalda råmaterial i nästan alla tillgängliga utformningar utgör en förutsättning för ett brett spektrum av kreativa och lönsamma problemlösningar.

aixFOAM har renoverat sitt huvudkontor enligt högteknologiska prinicper. På totalt 6 000 m2 företagsyta produceras här alla aixFOAM-produkter i optimerade processer och tillverkningsmetoder. Hållbara inköp och avancerad logistik gör rättidiga leveranser till vår styrka.