Sök
aixFOAM kunskapsområde - frågor och idéer om ljudabsorbenter

aixFOAM Kunskap - Akustiska åtgärder enkelt förklarat

Ta del av våra erfarenheter

Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. På följande sidor har vi sammanställt nyttig information, värdefulla råd och tips, färdiga lösningar och applikationsexempel för alla specialister på ljudisolering och övriga som gärna skulle vilja bli det. Temat ljudisolering är inte bara intressant inom hi-fi-området när man vill förbättra rumsakustiken eller den akustiska utformningen av aulor eller övningsrum. Det är också en av de viktigaste frågorna inom maskintekniken när det gäller att vidta bullerdämpande åtgärder på maskiner eller motorer.

Vi kan också hjälpa dig med konstruktionsåtgärder för ljudisolering, t.ex. när det gäller att inrätta aulor eller förbättra stegljudsisolering och inkapsling av maskinrum.

Buller kan medföra olika hälsorisker

Bullerskydd (ljudisolering) är en viktig del av arbetarskyddet och miljöskyddet. Även här kan vi hjälpa till med våra produkter och vår erfarenhet.

På följande sidor tar vi upp frågor om ljudisolering och ljudabsorption inom områdena rumsakustik och maskinbyggnad och diskuterar dem i detalj. Här hittar du även utförliga exempel på hur våra produkter kan användas.

aixFOAM

Varumärket för professionell ljudisolering

aixFOAM är ditt varumärke för ljudabsorbenter inom teknisk akustik och rumsakustik. Vårt sortiment för ljudisolering erbjuder lösningar för alla tillämpningar.

Oavsett om det handlar om ljudisolering på ett kontor, bullerskydd på ett dagis eller kapslingar för en maskin har vi rätt lösning för dig med våra högkvalitativa och effektiva akustikskum.

Till butiken
Behöver du hjälp?
Kontakt för frågor

Ring eller mejla till oss. Med kostnadsfri rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt lösning på dina akustikproblem.

+49 2403 / 83830 - 22
Måndag - fredag
kl. 08:00 - 17:00

sales@aixfoam.se
Dagligen kl. 00.00 – 24.00

Callcenter user-circle logout