Sök
aixFOAM filttygsrullar - ljudabsorbenter för förbättrad akustik

Akustikåtgärder i inredningssammanhang

Utmärkande för de innovativa ljudabsorbenterna Design är att de är effektiva och har de bästa ljudisoleringsegenskaper man kan tänka sig. De praktiska och eleganta ljudabsorbenterna hör till de absolut mest avancerade produkterna inom akustikbyggnation. På senare år har det nämligen visat sig att vill man förbättra akustiken i ett rum på ett avgörande och hållbart sätt räcker det ofta om bara en viss procent av rummet, studion eller arbetsområdet ljudisoleras.

TOWER och Q-Panel designabsorbenter

TOWER och Q-Panel designabsorbenter

Hur stor denna andel ska vara beror på många faktorer. Hit räknas bland annat rummets form och den givna akustiken. Här hjälper naturligtvis gärna våra experter till med rådgivning. Omfattande designlösningar kan också genomföras utan större kostnader, förutsatt att det krävs en fullständig ljudisolering. Vi kan erbjuda många, individuella och innovativa lösningar som förbättrar ljudskyddet på ett intressant och visuellt tilltalande sätt.

Vår produktportfölj omfattar ett brett sortiment: Från extremt högkvalitativa designabsorbenter och olikfärgerade akustikelement med noppstruktur i hängkassetter till barnvänliga ljudabsorbenter formskurna till moln eller djur. Ett stort antal olika lösningar finns också för ljudabsorbenter med släta ytor. Det finns både skumplats i olika fäger och ytor med filt eller tygklädsel i många färgvariationer. På ytorna med filtöverdrag kan ljudet tränga in i skummets porstruktur med en mycket effektiv verkan på ljudresultatet. Mest använt är skumklädseln med filt, eftersom det inte bara är snyggast, utan också för att materialet har mycket bra egenskaper, exempel mycket god UV-beständighet. Det finns nästan inga gränser alls för denna typ av ytförädling av våra akustikskum tack vare den yrkesskickliga överklädseln med filt eller tyg. Vi kan till och med erbjuda vattenavvisande alternativ med kort varsel som kan anpassas perfekt till individuella önskemål. Alla våra produkter kan förses med självhäftande beläggning, vilket gör att det är mycket enkelt, även för lekmän, att fästa dem exakt så att de sitter fast ordentligt. Skumplastens baksida förses maskinellt med ett lösningsmedelsfritt limsystem och täcks med ett skyddspapper. Svårare än så är det alltså inte. Vi erbjuder även en annan elegant och lättmonterad lösning i form av ljudabsorbenter som sitter i aluminiumramar. Dessa fästes i väggen med hjälp av speciella vibrationspluggar eller hängs upp i taket.

Behöver du hjälp?
Kontakt för frågor

Ring eller mejla till oss. Med kostnadsfri rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt lösning på dina akustikproblem.

+49 2403 / 83830 - 22
Måndag - fredag
kl. 08:00 - 17:00

sales@aixfoam.se
Dagligen kl. 00.00 – 24.00

aixFOAM Butik

Besök vår aixFOAM-butik och hitta din lämpliga ljudisolering: mindre buller och bättre akustik med ljudabsorbenter direkt från tillverkaren.

Hitta ljudisolering
Callcenter user-circle logout