Vi förbättrar akustiken i 83metoos inspelningsstudio

Som oberoende youtuber och bloggare förser Oli från 83metoo sina fans och följare med nya artiklar och videor om teknik, bilar och fordonsunderhåll nästan varje dag. Inspelningen sker Naturligtvis främst i och kring bilen, men även på kontoret hemma och i inspelningsstudion.

Tyvärr lämnade akustiken i detta rum mycket övrigt att önska och Oli irriterade sig på den störande efterklangen, som man också kunde höra på hans videor. För att ändra på detta så snabbt som möjligt och förbättra ljudkvaliteten på sina inspelningar kontaktade han oss. Tillsammans med en av våra akustikexperter hittade Oli snabbt sin favorit.

Han valde vår fyrkantiga ljudabsorbent SH004 i antracit och i en tjocklek på 5 cm. Eftersom man ofta kunde se ljudabsorbenterna på hans videor och han ville ha en så flexibel lösning som möjligt, bestämde han sig för att fästa dem med våra aixFOAM monteringskassetter På så sätt gick det lätt att fästa ljudabsorbenterna samtidigt som de integrerades i rummet som eleganta akustiktavlor.

På följande video på hans andra kanal kan du följa Oli från det att han packar upp ljudabsorbenterna och monterar dem och ända fram till den slutliga ljudkontrollen. Både Oli, hans följare och vi är överförtjusta och tycker att resultatet både kan ses och höras.

Akustisk optimering i streamingrummet på 83metoo

aixFOAM Absorber för inspelningsstudion av 83metoo
aixFOAM Absorber för inspelningsstudion av 83metoo
SH004 Ljudabsorbenter vid montering av kassetter i inspelningsstudion
SH004 Ljuddämpare i monterade kassetter i streamingstudio
SH004 Ljudabsorbenter i monterade kassetter i streamingstudion
SH004 Ljuddämpare vid montering av kassetter på väggen i streamingstudion
aixFOAM monteringskassett med vibrationsdubbar i taket
aixFOAM monteringskassett med vibrationspluggar på vägg och tak
aixFOAM-absorbenter i 83metoos inspelningsstudio

Logo 83metoo
Vem är egentligen 83metoo?
Oli, 83metoo

Med mer än 126 000 medlemmar på YouTube är 83metoo inte bara den största intressegruppen för bilvård i Tyskland, Österrike och Schweiz, utan framför allt kanaloperatören Olis varumärke och skötebarn. Oavsett om han är på sin egen webbplats, på YouTube, Instagram eller Facebook, så han levererar instruktioner, rapporter eller nyheter om bilar, motorcyklar, teknik och fordonsunderhåll till sina följare nästan varje dag. Här får biltokiga och fordonsentusiaster definitivt valuta för sina pengar.

Till webbsidan 83metoo
Våra aixFOAM ljudabsorbenter för perfekt studioljud.

Med praktisk självhäftande beläggning eller i flexibla monteringskassetter. Våra kvadratiska ljuddämpare SH004 är bland de mest populära produkterna för hemmabio, inspelningsstudior och repetitionslokaler.

Quader akustikelement med rundade kanter SH004
Till produkten

Bullerminskning i kvadrat

Vår kvadratiska ljudabsorbent för effektiv ljuddämpning

Köp nu

Med noppor mot buller

Klassiskt noppskum för ljuddämpning och klangoptimering

Köp nu
Callcenter